Start

Öppet intressentmöte om hållbarhetskriterier för livsmedel och måltidstjänster

2019-02-20 | Nu fortsätter vi förvaltningen av hållbarhetskriterierna för livsmedel och måltidstjänster. Årets arbete börjar med ett öppet intressentmöte där vi informerar om hur kriterieprocessen går till, tidsplaner för året och vad det innebär att delta i referensgrupp. Referensgrupperna är rådgivande i arbetet med hållbarhetskriterierna.

Under 2018 reviderade och uppdaterade vi kriterier för:

Kyckling och kalkon

Kaffe, te och kakao

Pågående kriteriearbete 2019:

Fisk och skaldjur

Uppstart kriteriearbete våren 2019:

Nötkött inkl. Naturbete nötkött

Griskött

Under senare delen av 2019 startar arbetet med:

Lammkött inkl. Naturbete lamm

Mjölk

Välkommen på intressentmöte

På intressentmötet den 28 mars kommer det att finnas möjlighet att anmäla intresse att delta i referensgrupp. Kan du inte vara med på mötet men är intresserad av att delta i referensgrupp? Hör gärna av dig till livsmedel@uhmynd.se Referensgruppsarbetet för nötkött startar cirka 2 veckor efter intressentmötet.

[Anmälan till mötet är nu stängd.] 

Väl mött!

Livsmedelsteamet