Start

Påverka hållbarhetskriterierna för kyckling och kalkon

2022-08-16 | I september påbörjas revideringen av Upphandlingsmyndighetens hållbarhetskriterier för kyckling och kalkon. Revideringen görs i samverkan med en referensgrupp som är öppen för dig med relevant expertis inom området. Anmäl dig senast den 9 september om du vill vara med och påverka.

Syftet med att samverka med en referensgrupp är att samla kompetens och erfarenhet och bidra till att kriterierna förankras. Referensgruppen bidrar genom konstruktiva synpunkter på aspekter som marknad och hållbarhet samt förslag till bevis, kundperspektiv och så vidare.

Referensgruppen för kyckling- och kalkonkriterier är öppen för upphandlare, beställare, leverantörer, branschorganisationer och andra med relevant expertis inom området.

Läs mer om detta i vår nyhet där du även hittar kontaktuppgifter för anmälan: 
Påverka hållbarhetskriterierna för kyckling och kalkon

Bästa hälsningar Livsmedelsteamet!