Start

Storköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord

Utrustningen som används för tillagning är energikrävande och står ofta på under många timmar per dag. Sett ur ett livscykelkostnadsperspektiv så är det högst relevant att efterfråga energieffektiv utrustning och produkter av god kvalitet med lång livslängd.

Filtrering

Miljömål
Agenda 2030
Nivå
Typ
Jämför kriterier
Storköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Ladda nerBeskrivning
Energiprestanda kombiugnAvancerad nivåTeknisk specifikation11512
Isolering med dubbelglasBasnivåTeknisk specifikation11513
InduktionsspisBasnivåTeknisk specifikation10086:1
Stekbord - energianvändningBasnivåTeknisk specifikation10089
Utbildning för miljöanpassad användning av storköksutrustningBasnivåSärskilda kontraktsvillkor11507
Begränsning av biocider (antibakteriella ämnen)BasnivåTeknisk specifikation10074:1
Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventionerBasnivåSärskilda kontraktsvillkor11238
Hållbara leveranskedjorAvancerad nivåSärskilda kontraktsvillkor11239